Cartofi noi zdrobiți cu mazăre, lămâie și ceapă perlată

Cartofi noi zdrobiți cu mazăre, lămâie și ceapă perlată
Cartofii noi zdrobiți cu mazăre, lămâie și ceapă perlată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 450 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă perlată, stropi de suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Cartofi, Mazăre Și Ceapă Perlată, Cartofi prăjiți zdrobiți cu ceapă și pansament cu lămâie Meyer, și Mazăre Și Ceapă De Perle.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți cartofii într-o oală mare, acoperiți-i cu apă rece și adăugați un vârf mare de sare. Dacă sunt mari, tăiați-le în jumătate. Aduceți la fierbere și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere. Lipiți o furculiță în cartofi, câte 1, ridicați-i din strecurătoare și curățați-i cu un cuțit. Aruncați cartofii într-un castron și zdrobiți-i aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CuțitCuțit
BolBol
4
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline cu untul într-o cratiță medie la foc mediu până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați ceapa perlată, zahărul și sucul de lămâie și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa se rumeneste, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
ZahărZahăr
7
Adăugați feliile de lămâie, mazărea și coaja de lămâie și continuați să gătiți până când mazărea este fierbinte. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați legumele peste cartofii din castron, stropiți cu ulei de măsline extravirgin adăugați pătrunjelul și mărarul și gustați pentru sare și piper. Împrăștiați năsturelul deasupra, pliați-l până se ofilește și numiți-l o zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LegumeLegume
NasturelNasturel
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
LămâieLămâie
MărarMărar
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista