Cartofi noi cu vinetă de usturoi prăjită
Cartofii noi cu vinaigretă de usturoi prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de arpagic, cartofi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi noi cu vinetă de usturoi prăjită, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Prăjirea usturoiului în 3 pași simpli + vinetă de usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Se amestecă 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper împreună într-un castron mare; adăugați cartofi și usturoi și aruncați pentru a acoperi.
Turnați cartofii într-o tigaie.
Prăjiți cartofii în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, amestecați și continuați să prăjiți până se înmoaie, cu aproximativ 35 de minute mai mult. Răciți cartofii și usturoiul la temperatura camerei timp de 10 minute.
Strângeți căței de usturoi într-un castron pentru a extrage pulpa și aruncați pielea.
Puneți usturoiul cu arpagic, oțet, muștar, 1 1/2 linguri ulei, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare; se amestecă.
Adăugați cartofi prăjiți și aruncați pentru a acoperi.