Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofi noi cu unt de boabe de piper negru. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 292 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, cartofi noi cu piele roșie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Muștar De Boabe De Piper Negru Crăpat, Fasole De Unt, Cartofi Dulci Și Măsline Negre, și Carne de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bulionul și boabele de piper într-o cratiță mică. Acoperiți și fierbeți 30 de minute. Descoperiți și fierbeți până când amestecul este redus la 1/4 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați brandy; se fierbe până când amestecul se reduce la 3 linguri, aproximativ 10 minute. Mișto. Amestecați amestecul de boabe de piper, untul, sucul de lămâie, șalota și cimbru în procesor până când boabele de piper sunt tocate mărunt. (Se poate face cu 2 zile înainte. Chill. Utilizați la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Boabe De Piper
Ceapă Eșalotă
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Unt
Cimbru
3
Gatiti cartofii in oala cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgere. Cartofi sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
5
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ceapa și 1/4 cană de unt de boabe de piper (rezervați restul de unt de boabe de piper pentru o altă utilizare); aruncați ușor. Condimentează după gust cu sare.