Cartofi noi cu Oregano (Ariganat patat)

Cartofii noi cu Oregano (Patate Ariganate) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 375 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare de mare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi noi cu Oregano (Ariganat patat), Cartofi și ceapă (Patate e Cipolle), și Carciofi e patate în padella (anghinare și cartofi).
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Adăugați cartofii și gătiți timp de 10 minute, până se rumenesc ușor.
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea și piperul și gătiți timp de 15 minute. Stropiți tigaia cu apă și lăsați-o să se evapore.
Adăugați oregano, aruncați timp de 1 minut și serviți imediat.;