Cartofi noi cu Fondue cu trei brânzeturi
Cartofii noi cu Fondue cu trei brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fingerling cartofi și fondue de brânză de capră, Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim.
Adăugați smântână, cremă de brânză, parmezan și Gruyingincroyre.
Bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Se amestecă nucșoara. Se condimentează cu sare și piper.
Combinați cartofii, 6 căni de apă și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii sunt doar fragezi când sunt străpunși cu frigărui, aproximativ 6 minute.
Transferați cartofii în castron.
Adăugați ulei de măsline și pătrunjel; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. (Fondue și cartofi pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Bateți fondue 5 minute la foc mediu până se topește și se omogenizează. Reîncălziți cartofii în 350 cuptor f 10 minute.)
Așezați cartofii pe platou. Spear fiecare cu frigarui.
Se servește cu fondue caldă.