Cartofii noi cu Fondue cu trei brânzeturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fingerling cartofi și fondue de brânză de capră, Cheddar de fermă și fondue Irlandeză cu cartofi noi, și Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa; saut până la moale, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați smântână, cremă de brânză, parmezan și Gruyingincroyre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Parmezan
Gruyere
Cremă
4
Bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Se amestecă nucșoara. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc.
6
Combinați cartofii, 6 căni de apă și sare într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii sunt doar fragezi când sunt străpunși cu frigărui, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Frigarui
7
Scurgere.
8
Transferați cartofii în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați ulei de măsline și pătrunjel; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. (Fondue și cartofi pot fi preparate cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Cartofi
Pătrunjel
10
Bateți fondue 5 minute la foc mediu până se topește și se omogenizează. Reîncălziți cartofii în 350 cuptor f 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
11
Așezați cartofii pe platou. Spear fiecare cu frigarui.