Cartofi noi cu fasole și creson

Cartofi noi cu fasole și creson
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Cartofii noi cu fasole și creson ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, creson de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blue Cheese and Cress Beef Wellingtons cu roșii fripte, cartofi de pătrunjel-mărar și sulițe de Broccolini, Salată de pepene galben și Creson, și Supă de creson de sparanghel pentru 2.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii timp de 15 minute, răsturnând fasolea pentru ultimele 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Se scurge și se răcește sub apă rece până se încălzește sau se lasă într-o parte dacă aveți timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Bateți împreună ingredientele pentru pansament și aruncați prin legumele calde. Împrăștiați cresonul deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Creson De GrădinăCreson De Grădină
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista