Cartofi noi cu fasole și creson

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Cartofii noi cu fasole și creson ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, creson de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Blue Cheese and Cress Beef Wellingtons cu roșii fripte, cartofi de pătrunjel-mărar și sulițe de Broccolini, Salată de pepene galben și Creson, și Supă de creson de sparanghel pentru 2.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii timp de 15 minute, răsturnând fasolea pentru ultimele 4 minute.
Se scurge și se răcește sub apă rece până se încălzește sau se lasă într-o parte dacă aveți timp.
Bateți împreună ingredientele pentru pansament și aruncați prin legumele calde. Împrăștiați cresonul deasupra și serviți imediat.