Cartofi Mo-Mo

Cartofi Mo-Mo
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, cartofii Mo-Mo ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 218 de calorii. Această rețetă servește 8. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor din sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi rușini, sare de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi cu brânză Crock Pot din cartofi cruzi, Cartofi prăjiți Yukon Gold și cartofi dulci și Cartofi cu brânză Crock Pot din cartofi cruzi.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista