Cartofi Latkes
Cartofi Latkes este un fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 250 F cu rack-ul in treimea superioara.
Curățați cartofii și radeți grosier într-un castron folosind găuri mari în formă de lacrimă ale unei răzătoare de cutie sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu disc de mărunțire mediu.
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Radeți grosolan ceapa în același castron.
Transferați pe un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ), apoi adunați colțurile pentru a forma un sac și răsuciți bine pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil.
Ștergeți vasul curat, apoi întoarceți cartofii și ceapa în castron și amestecați făina, ouăle și 1 1/4 lingurițe de sare până când sunt combinate.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu fumează. Umpleți o măsură de 1/4 cană pe jumătate cu amestec latke și lingurați-o cu grijă în tigaie, apoi aplatizați la 3 inci în diametru cu o spatulă cu fante.
Formați încă 5 latkes în tigaie și prăjiți până când partea inferioară este aurie, 1 1/2 până la 3 minute. (Dacă latkes se rumenesc prea repede, reduceți căldura la mediu.) Întoarceți și prăjiți până devin aurii adânci peste tot, încă 1 1/2 până la 3 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi transferați într-un suport metalic așezat într-o tigaie și păstrați-l la cald în cuptor. Faceți mai multe latkes.
Latkes poate fi păstrat cald în cuptor până la 1 oră.