Cartofi Latkes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii Latkes. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 69 de cenți pe porție. Este perfect pentru Hanuka. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Latkes Crocante De Cartofi (Clătite De Cartofi), Cartofi Latkes, și Cartofi Latkes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare mare peste un castron mare. Folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie, radeți o parte din cartofi, urmată de o parte din ceapă, în strecurătoare. Repetați până când toți cartofii și ceapa sunt epuizați. (Alternarea cartofilor și a cepei împiedică decolorarea cartofilor.) Strângeți sau apăsați cât mai mult lichid posibil. Lăsați lichidul acumulat să stea într-un alt vas timp de 2 până la 3 minute.
Se toarnă partea apoasă, dar se rezervă pasta groasă, amidonată, în partea de jos.
Transferați amestecul de cartofi-ceapă într-un castron mare curat.
Adăugați pasta de amidon, gălbenușurile de ou, scallions, cartofi FL masa noastră sau matzo, unt, sare, piper și praf de copt și amestecați bine. Într-un castron mediu separat, bateți albușurile cu un mixer electric până când țin vârfuri rigide și strălucitoare. Îndoiți albușurile în amestecul de cartofi.
Încălziți un strat subțire de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, scoateți 1/4 cană din amestecul de cartofi în tigaie pentru fiecare clătită. Aplatizați ușor cu o spatulă. Se prăjesc până când clătitele sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se servește imediat sau se reîncălzește într-un cuptor de 350 litri F timp de aproximativ 6 minute.
Se servește cu smântână și sos de mere.
Retipărit cu permisiunea de la Russ & Daughters de Mark Russ Federman, 2013 Mark FedermanMARK RUSS FEDERMAN, nepotul fondatorului, Joel Russ, a preluat conducerea Russ & Daughters de la părinții săi în 1978 și a predat-o la a patra generație, fiica sa, Niki și nepotul Josh, în 200
A apărut individual pe panouri la Smithsonian Institution, Muzeul orașului New York, Biblioteca Publică din New York și conferința Asociației Jurnaliștilor alimentari, printre alte locuri. Mark și Russ & Daughters au fost prezentate cel mai recent în documentarul PBS evreii din New York; pe Lidia Bastianichseria PBS Lidia sărbătorește America; și pe Anthony Bourdain ' s Fără Rezerve.