Cartofi La Grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, cremă knudsen, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi La Grătar, Încărcați De Două Ori, Cartofi Copți La Grătar Ușor, și Foc De Tabără Cartofi La Cuptor Încărcați La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul uns la foc mediu-mare.
Pierce cartofi cu furculiță sau cuțit mic ascuțit; frecați cu ulei.
Cartofi cu microunde pe placa cu microunde la mare 8 min. sau până se înmoaie, întorcându-se după 4 min.
Transferați de pe placă pe grătarul grătarului.
Grătar 12 până la 15 min. sau până când cartofii sunt crocanți și ușor rumeniți, întorcându-se ocazional. Cartofi împărțiți.
Se servește acoperit cu ingredientele rămase.