Cartofi la foc mic în unt de șofran

Cartofi la foc mic în unt de șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii fierți în unt de șofran. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă $1.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, fire de șofran, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită lentă cu cartofi, Cartofi, morcovi și ceapă ușor la cuptor, și Cartofi De Șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii necojiti intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana la fiert partial, aproximativ 10 minute. Se răcește 10 minute. Feliați cartofii în runde groase de 1/2 inch. (Se poate face cu 3 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
3
Aduceți bulionul și șofranul la foc mic într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați unt. Reduceți căldura la minim; adăugați cartofi și fierbeți neacoperit până se înmoaie și lichidul este absorbit, întorcând cartofii o dată, 50 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UntUnt
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista