Cartofi la cuptor cu unt de plante
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii la cuptor cu unt de plante ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 578 calorii, 5g de proteine, și 46G de grăsime. Un amestec de unt, arpagic, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Decorați Cu Ierburi Coapte, Herb Usturoi Cartofi La Cuptor, și Mușchi de muștar și muștar cu cartofi copți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu.
Cu o furculiță înțepați cartofii de 4 până la 5 ori, ungeți-i cu puțin unt și presărați fiecare cartof cu sare. Înfășurați în folie.
Așezați cartofii pe grătar și gătiți timp de 40 până la 45 de minute rotind din când în când.
Într-un bol de amestecare adăugați unt, usturoi, arpagic și piper. Bateți împreună până când sunt bine încorporate. Luați o bucată de folie de plastic și puneți-o pe tejghea.
Așezați amestecul de unt pe folia de plastic și formați-l într-un buștean sau așezați vasul în frigider acoperit pentru a-l întări înapoi. Când cartofii dvs. sunt gătite, scoateți untul din frigider, feliați cartofii și acoperiți cu unt de plante.