Cartofi indieni, mazăre și conopidă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Cartofii indieni, mazărea și conopida ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 193 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, praf de chili, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, Conopidă și cartofi condimentați indieni, și Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo gobi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga cartofii si ghimbirul; saut pana cand cartofii se rumenesc usor, aproximativ 3 minute.
Se amestecă în conopidă, apoi sare, turmeric, praf de chili și boia de ardei; saut 5 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Adăugați mazărea și fierbeți 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.