Cartofi indieni, mazăre și conopidă

Cartofi indieni, mazăre și conopidă
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Cartofii indieni, mazărea și conopida ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 193 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, praf de chili, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Conopida indiană "Sabji" cu mazăre și morcovi, Conopidă și cartofi condimentați indieni, și Conopidă indiană condimentată și cartofi {Aloo gobi} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga cartofii si ghimbirul; saut pana cand cartofii se rumenesc usor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
GhimbirGhimbir
3
Se amestecă în conopidă, apoi sare, turmeric, praf de chili și boia de ardei; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ConopidăConopidă
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
4
Adăugați 1/2 cană de apă; acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
5
Adăugați mazărea și fierbeți 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MazăreMazăre

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista