Cartofi Hasselback La Cuptor
Cartofii Hasselback la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 249 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cartofi, sare, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parmezan Hasselback Cartofi La Cuptor, Cartofi Hasselback Cu Unt Brun (Cartofi Acordeon), și Cartofi Roșii Hasselback pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Feliați fiecare cartof transversal la intervale de 1/8 inch, tăind până la 1/4 inch de jos.
Aranjați cartofi vorbit-moda într-un vas cu unt de 10 inch plăcintă.
Stropiți 2 linguri de unt topit uniform peste cartofi și presărați sare.
Coaceți cartofii la 425 pe raftul cuptorului din mijloc timp de 30 de minute.
Presărați pesmet peste cartofi, stropiți cu untul topit rămas și coaceți încă 20 de minute.
Presărați brânza peste cartofi, ungeți cu unt în tigaie și coaceți încă 5 minute sau până când cartofii sunt aurii.