Cartofi Greci Prăjiți La Cuptor

Cartofi Greci Prăjiți La Cuptor
Dacă aveți în jur 9 ore și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, cartofii greci prăjiți la cuptor ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 230 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre mediteranean. 535 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită busuioc, maghiran, piper de lămâie și ulei de măsline. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este uimitor. Încercați Cartofi Greci Prăjiți La Cuptor, Cartofi Greci Prăjiți La Cuptor, și Cartofi greci (prăjiți la cuptor și delicioși!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ardeiul de lămâie, maghiranul, busuiocul, cimbru și rozmarinul. Într-un castron separat, amestecați vinul, apa, uleiul de măsline, pansamentul, usturoiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și 1/2 amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MaghiranMaghiran
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
3
Așezați cartofii în vas, acoperiți cu amestecul și presărați cu condimentele rămase. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți cartofii 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit, ungând o dată la jumătatea timpului de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Carneros Brut rosul Cuvee de la Pompadour. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Rose Cuvee de la Pompadour
Domaine Carneros Brut Ros aproximativ Cuv de la Pompadour, celebrează viața și vremurile doamnei de Pompadour (Marea curtezană și amantă a lui Ludovic al XV–lea) căreia i se atribuie introducerea șampaniei în curte și a fost un influent producător de gusturi în materie de artă, arhitectură și filozofie-renumită pentru comentariul ei, "șampania este singurul vin pe care o femeie îl poate bea și rămâne frumos."Domaine Carneros Brut Ros" este un vin de mare echilibru, subliniind caracteristicile fructate și florale într-o măsură mai mare decât cea evidentă în "brut" sau "le R". Este realizat strict cu atenție artizanală la calitate, cu aprovizionare exclusiv din Carneros și utilizarea metodelor de producție Champenoise onorate în timp. Un amestec de 58% Pinot Noir, 42% Chardonnay, Brut rosul este menit să fie savurat la o vârstă destul de fragedă, când caracterul fructat este încă predominant, dar există suficientă vârstă pentru a face vinul rotund și echilibrat.Aroma vinului are note de căpșuni sălbatice și trandafiri cu note de piersică deși de culoare roz pal, Brut Rosul nu este mai dulce decât celelalte vinuri ale noastre. Este un adevărat Brut.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista