Cartofi Frittata
Cartofi Frittatan este un fără gluten și vegetarian masa de dimineață. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de sare și piper, frunze de pătrunjel, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cartofi Frittata, Șuncă Și Cartofi Frittata, și Șuncă și cartofi Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă cartofii și ceapa.
Într-o tigaie mare, antiaderentă, setată la foc moderat, încălziți 2 linguri de ulei până la cald.
Adăugați cartofii și sarea și piperul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și doar fragede.
Transferați pe o farfurie.
Într-un castron, combinați ouăle, Locatelli-Romano și sare și piper.
Adăugați amestecul de legume și amestecați ușor pentru a combina.
Adăugați 1 până la 2 linguri de ulei în tigaie și încălziți-l la foc moderat până la cald.
Adăugați amestecul de legume și ouă și gătiți-l la foc moderat scăzut până se rumenesc și se așează pe partea inferioară. Inversați o farfurie peste tigaie și întoarceți frittata pe farfurie.
Adăugați o altă lingură de ulei în tigaie și glisați frittata înapoi, cu partea nefiertă în jos. Gatiti pana cand este complet setat.
Se transferă pe o farfurie și se taie în pene.