Cartofi franțuzești cu șuncă și slănină
Cartofi franțuzești cu șuncă și slănină necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 565 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de lapte, sare, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi franțuzești cu șuncă și slănină, Cartofi Cu Bacon, și Cartofi Cu Bacon Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până când feliile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Transferați slănina parțial gătită pe fundul unei tigaie mari.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți laptele și făina împreună într-un bol; deoparte.
Puneți aproximativ o treime din cartofi peste slănină, urmată de jumătate de ceapă și jumătate de șuncă.
Împrăștiați un sfert din brânza Cheddar deasupra șuncii.
Se toarnă o treime din amestecul de lapte peste brânză și se condimentează cu sare și piper negru.
Repetați straturile de cartof, ceapă, șuncă, brânză Cheddar, amestec de lapte, sare și piper negru.
Aranjați ultima treime de cartofi în tigaia de prăjire; turnați amestecul de lapte rămas deasupra.
Împrăștiați brânza Cheddar rămasă peste amestecul de cartofi.
Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt fragede, aproximativ 2 ore.