Cartofi Fingerling glazurați balsamici și rozmarin

Cartofi Fingerling glazurați balsamici și rozmarin
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și garnitură vegetariană? Cartofii Fingerling glazurați balsamici și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 12. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, usturoi, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, și Miel de rozmarin prăjit în oală cu cartofi Fingerling pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Un sfert sau jumătate din cartofi, în funcție de mărime. Vrei ca toate să aibă relativ aceeași dimensiune, astfel încât să gătească evenly.In într-un castron mare, combinați cartofii pregătiți, bulionul, oțetul, usturoiul și rozmarinul; condimentează cu sare și piper. Aruncați pentru a combina și turnați amestecul într-un vas de copt superficial de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
RozmarinRozmarin
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți până când cartofii sunt fragede și lichidul este redus la o consistență siropoasă, aproximativ 1 3/4 ore, aruncând de două sau trei ori în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista