Cartofi Festonati La Cuptor
Cartofii Festonați la cuptor sunt un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cartofi, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul pentru Paște. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi Festonati La Cuptor, Cartofi Festonați La Cuptor Cu Bere, și Pulpe de pui crocante la cuptor cu cartofi Festonati.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Puneți cartofii și ceapa în caserolă.
Combinați supa, laptele și piperul într-un castron, apoi turnați amestecul de supă peste cartofi și ceapă. Amestecul de supă ar trebui să acopere aproape cartofii și ceapa, dacă nu adaugă lapte suplimentar.
Acoperiți vasul și coaceți în cuptorul preîncălzit la 375 grade F (190 grade C) timp de 60 de minute sau până când cartofii sunt fierți. La 30 de minute, scoateți caserola din cuptor și amestecați o dată înainte de a readuce vasul la cuptor.
Scoateți din cuptor și serviți.