Cartofi dulci zdrobiți
Cartofii dulci zdrobiți sunt un aperitiv pentru 8 porții. Pentru 1,27 dolari per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 445 de calorii . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de cartofi dulci, condimente pentru plăcintă cu dovleac, bezele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Per total, am decis că această rețetă merită un scor de 44% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cartofii prăjiți zdrobiți cu lămâie , Cartofii crocanți zdrobiți cu usturoi și Fettuccine cu mazăre zdrobită .
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii dulci până se înmoaie.
Curățați de coajă și pasați până se formează mai mult sau mai puțin cocoloașe.
Adăugați zahăr brun, suc și coajă de portocală, bourbon, unt sau margarină și condimente pentru plăcintă cu dovleac.
Întindeți într-o tavă puțin adâncă (o tavă de plăcintă cu adâncime de 25 cm merge bine).
Coaceți timp de 30 de minute într-un cuptor preîncălzit la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit). Presărați deasupra bezele și frigeți-le foarte scurt.