Cartofi Dulci Prăjiți Și Smochine Proaspete

Cartofi Dulci Prăjiți Și Smochine Proaspete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci prăjiți și smochinele proaspete. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cartofi dulci, brânză din lapte de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci, Smochine proaspete caramelizate cu smântână dulce, și Pui prăjit cu smochine proaspete și ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. f / 240 buc. C.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Spălați cartofii dulci, înjumătățiți-i pe lungime, apoi tăiați din nou fiecare jumătate în mod similar în 3 pene lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
3
Se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
4
Întindeți pene, cu pielea în jos, pe o foaie de copt și gătiți timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt moi, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face reducerea balsamică, așezați oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 2 până la 4 minute, până se îngroașă. Asigurați-vă că scoateți tigaia de pe foc atunci când oțetul este încă mai rulat decât mierea; va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește. Se amestecă o picătură de apă înainte de servire, dacă devine prea groasă pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ReducereReducere
OțetOțet
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
7
Aranjați cartofii dulci pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
8
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță medie la foc mediu și adăugați ceapa verde și chile. Se prăjește timp de 4 până la 5 minute, amestecând des pentru a vă asigura că nu ardeți chile. Puneți uleiul, ceapa și chile peste cartofii dulci. Punctați smochinele printre pene și apoi stropiți peste reducerea balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Ceapa VerdeCeapa Verde
ReducereReducere
CeapăCeapă
Ardei IuteArdei Iute
SmochineSmochine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se servește la temperatura camerei. Zdrobiți brânza deasupra, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
10
Yotam Ottolenghi deține un grup omonim de restaurante cu patru sucursale în Londra, plus un restaurant high-end, Nopi, tot în Londra. Cartea sa de bucate din 2011, Plenty, a fost un bestseller din New York Times. Sami Tamimi este partener și bucătar șef la Ottolenghi și coautor al Ottolenghi: cartea de bucate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista