Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cartofii dulci prăjiți și smochinele proaspete. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cartofi dulci, brânză din lapte de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Ricotta Cu Smochine Proaspete Și Migdale Dulci, Smochine proaspete caramelizate cu smântână dulce, și Pui prăjit cu smochine proaspete și ceapă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. f / 240 buc. C.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Spălați cartofii dulci, înjumătățiți-i pe lungime, apoi tăiați din nou fiecare jumătate în mod similar în 3 pene lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
3
Se amestecă cu 3 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ulei De Măsline
Sare
4
Întindeți pene, cu pielea în jos, pe o foaie de copt și gătiți timp de aproximativ 25 de minute, până când sunt moi, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a face reducerea balsamică, așezați oțetul balsamic și zahărul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 2 până la 4 minute, până se îngroașă. Asigurați-vă că scoateți tigaia de pe foc atunci când oțetul este încă mai rulat decât mierea; va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește. Se amestecă o picătură de apă înainte de servire, dacă devine prea groasă pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Reducere
Oțet
Miere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
7
Aranjați cartofii dulci pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
8
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță medie la foc mediu și adăugați ceapa verde și chile. Se prăjește timp de 4 până la 5 minute, amestecând des pentru a vă asigura că nu ardeți chile. Puneți uleiul, ceapa și chile peste cartofii dulci. Punctați smochinele printre pene și apoi stropiți peste reducerea balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ceapa Verde
Reducere
Ceapă
Ardei Iute
Smochine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se servește la temperatura camerei. Zdrobiți brânza deasupra, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
10
Yotam Ottolenghi deține un grup omonim de restaurante cu patru sucursale în Londra, plus un restaurant high-end, Nopi, tot în Londra. Cartea sa de bucate din 2011, Plenty, a fost un bestseller din New York Times. Sami Tamimi este partener și bucătar șef la Ottolenghi și coautor al Ottolenghi: cartea de bucate.