Cartofi dulci prăjiți și Poblano nachos cu Guacamole
Cartofi dulci prăjiți și nachos Poblano cu Guacamole ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $3.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 984 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole prăjită, ulei de canolan, ciorbă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Poblano prăjit și salată de cartofi dulci, Burgeri de cartofi dulci, mei și fasole prăjită cu cremă de avocado Poblano prăjită, și Runde de cartofi dulci prăjiți cu Guacamole și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 450 F.
Combinați cartofii dulci cubați, poblanos, serranos și căței de usturoi într-o tigaie mare de prăjire și aruncați cu ulei. Se condimentează cu un vârf mare de sare.
Transferați la cuptor și gătiți, amestecând la fiecare 5 minute, până când cartofii dulci sunt fragede și ușor rumenite și ardeii iute sunt înnegriți în pete, 15 până la 20 de minute în total. Puneți tigaia deoparte să se răcească câteva minute.
Între timp, încălziți fasolea neagră prăjită într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mic.
Se toarnă jumătate din bulionul de pui și se amestecă până se omogenizează. Vrei ca fasolea să fie o consistență tartinabilă, nu groasă, astfel încât să fie ușor de lingură pe chipsuri. Dacă este încă gros, adăugați restul de bulion de pui. Reduceți căldura dacă este necesar pentru a menține un foc mic foarte blând și gătiți până când fasolea este caldă. Apoi reduceți căldura la minim.
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați gropile și scoateți carnea.
Transferați într-un bol mare de amestecare, împreună cu sucul de lămâie, coriandru și un vârf mare de sare. Folosiți partea din spate a cuțitului pentru a zdrobi căței de usturoi prăjiți și adăugați-i în castron.
Scoateți tulpinile și semințele din ardeii iute Serrano prăjiți, tocați carnea și adăugați-o în castron. Se amestecă guacamolul cu o lingură până devine cremos. Gustați și, dacă este necesar, condimentați cu mai multă sare.
Când poblanos sunt gata de manevrat, curățați pielea înnegrită, apoi îndepărtați tulpinile și semințele.
Tăiați carnea în benzi groase de 1/4 inch. Dacă utilizați Oaxcan sau o altă brânză cu șnur, trageți brânza în șuvițe lungi și subțiri. Dacă utilizați Monterey Jack, tăiați pe o răzătoare de cutie.
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați câteva mână de așchii pe patru farfurii sigure pentru cuptor și aranjați așchii astfel încât să fie în mare parte într-un singur strat, chiar dacă multe dintre colțurile lor se suprapun. Completați fiecare farfurie cu un sfert din fasole, cartofi dulci prăjiți și poblanos, apoi adăugați o mână generoasă de brânză. Pe rând, așezați sub broiler până când brânza începe să se topească, 15 până la 30 de secunde. Completați fiecare cu o lingură mare de guacamole.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.