Cartofi dulci prăjiți cu nuci pecan și sos de arțar condimentat

Cartofii dulci prăjiți cu nuci pecan și sos de arțar condimentat necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 413 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de ulei vegetal, cartofi dulci, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi Dulci Prăjiți Cu Arțar Cu Nuci Pecan, Cartofi dulci prăjiți cu arțar cu nuci pecan, și cartofi dulci prăjiți cu arțar cu nuci pecan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 de grade F și aranjați raftul în mijloc.
În timp ce cuptorul se încălzește, așezați pecanele pe o foaie de copt pentru a le prăji până când miros de nucă și sunt puțin mai întunecate, aproximativ 5 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt, stropiți cu ulei. Condimentați bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți până se rumenesc și se înmoaie când este străpuns cu un cuțit, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Când face spumă, amestecați siropul de arțar și cayenne și lăsați să gătească scurt, aproximativ 1 minut.
Serviți cartofii dulci cu un strop de unt de arțar și o împrăștiere de nuci pecan.