Cartofi dulci prăjiți cu ceapă caramelizată

Cartofii dulci prăjiți cu ceapă caramelizată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, Piure de cartofi dulci cu ceapă caramelizată, Brie și salvie, și Piure de cartofi cu usturoi prăjit și ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți cartofii dulci pe o foaie de copt și prăjiți timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa roșie, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând de câteva ori, până se caramelizează, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul; condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul cu usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Împărțiți cartofii dulci, lăsându-i atașați în partea de jos. Condimentează interiorul cu sare și piper. Puneți 1 lingură de iaurt de usturoi în fiecare cartof, apoi umpleți cu ceapa caramelizată.
Serviți sau închideți ușor cartofii dulci și înfășurați-i în folie pentru ambalare.
Faceți înainte: cartofii pot fi înfășurați până la 4 ore.
Note: o porție: 232 calorii, 2 grăsimi totale gm, 7 grăsimi saturate gm, 46 carbohidrați gm.