Cartofi Dulci La Cuptor Dublu
Dublu-coapte cartofi dulci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 50 de calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de mere, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci La Cuptor Dublu, Piure De Cartofi Dublu Coapte, și Cartofi dublu coapte cu ciuperci și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți centrele, lăsând cochilii groase de 1/8 inch. Mash cartofi în castron mediu.
Adăugați 1/2 cană de unt, suc, zahăr și ghimbir; bate până devine pufos.
Se amestecă ingredientele rămase; lingura peste cartofi.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se încălzește.