Dublu-coapte cartofi dulci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 50 de calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 45 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de mere, zahăr brun, cartofi dulci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Dulci La Cuptor Dublu, Piure De Cartofi Dublu Coapte, și Cartofi dublu coapte cu ciuperci și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Scoateți centrele, lăsând cochilii groase de 1/8 inch. Mash cartofi în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1/2 cană de unt, suc, zahăr și ghimbir; bate până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
4
Lingură în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
5
Se amestecă ingredientele rămase; lingura peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se încălzește.