Cartofi dulci la cuptor cu ghimbir și miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii dulci copți cu ghimbir și miere. Această rețetă face 12 porții cu 163 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ghimbir, ulei de nucă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piure de cartofi dulci cu ghimbir, Cardamom și miere, Cartofi Dulci Cu Ghimbir La Cuptor, și Cartofi dulci prăjiți cu miere cu miere-scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, aruncați împreună cartofii dulci, mierea, ghimbirul, uleiul de nucă, cardamomul și piperul.
Transferați într-o tigaie mare din fontă.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit. Amestecați cartofii pentru a expune bucățile de pe fundul tigaiei.
Coaceți încă 20 de minute, sau până când cartofii dulci sunt fragezi și caramelizați la exterior.