Cartofi Dulci La Cuptor Bourbon

Cartofi Dulci La Cuptor Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați cartofii dulci la cuptor cu Bourbon. Îți urmărești silueta? Această rețetă primară are 644 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un vârf generos de cuișoare măcinate, parmezan, vârfuri generoase de scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi dulci Bourbon-alune coapte de două ori, Cartofi dulci la cuptor cu caise și Bourbon, și Bourbon Piure De Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare topiți untul și adăugați nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se sotează 2-3 minute sau până când nucile pecan se rumenesc ușor și miros parfumat prăjit. Se amestecă zahărul brun, se amestecă până devine lichid și ușor caramelizat, aproximativ 3 minute. Se amestecă condimentele, apoi se adaugă oțetul de cidru. Se amestecă până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3
Se toarnă pecanii pe foaia de copt căptușită cu pergament, se separă nucile într-un singur strat și se coace la 375 timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Lasă să se răcească.Rețetă De Imprimare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Revista