Cartofi Dulci Gingersnap

Cartofi Dulci Gingersnap
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, jumătate și jumătate, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Topping De Praline Pecan Și Gingersnap, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir, și Tort De Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii dulci intr-un cuptor olandez in apa clocotita pentru a acoperi la foc mediu 30 de minute sau pana se inmoaie. Se răcește; curățați și zdrobiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Combinați piureul de cartof dulce, 1/2 cană de zahăr brun și următoarele 4 ingrediente într-un bol de amestecare; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. (Sau zdrobiți cu un tocător de cartofi până se omogenizează.) Lingură într-un vas de copt uns de 2 1/2 litru sau 13" x 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
UmărUmăr
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Combinați 1/2 cană zahăr brun și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Tăiați în 1/4 cană de unt rece cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă ghimbir zdrobitsnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Presărați streusel peste cartoful dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute sau până când streusel se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Faceți înainte: pregătiți umplutura de cartofi dulci și lingurați într-un vas uns cu microunde de 2 1/2 litru. Acoperiți și răciți peste noapte. Cuptor cu microunde la maxim 10 minute sau până la cald. Pregătiți streusel și presărați peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când streusel se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista