Cartofi Dulci Gingersnap
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, jumătate și jumătate, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Dulci Cu Topping De Praline Pecan Și Gingersnap, Plăcintă Cu Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir, și Tort De Cartofi Dulci Cu Crustă De Ghimbir.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii dulci intr-un cuptor olandez in apa clocotita pentru a acoperi la foc mediu 30 de minute sau pana se inmoaie. Se răcește; curățați și zdrobiți cartofii.
Combinați piureul de cartof dulce, 1/2 cană de zahăr brun și următoarele 4 ingrediente într-un bol de amestecare; bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. (Sau zdrobiți cu un tocător de cartofi până se omogenizează.) Lingură într-un vas de copt uns de 2 1/2 litru sau 13" x 9".
Combinați 1/2 cană zahăr brun și făină.
Tăiați în 1/4 cană de unt rece cu un blender de patiserie până se sfărâmă. Se amestecă ghimbir zdrobitsnaps.
Presărați streusel peste cartoful dulce.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute sau până când streusel se rumeneste ușor.
Faceți înainte: pregătiți umplutura de cartofi dulci și lingurați într-un vas uns cu microunde de 2 1/2 litru. Acoperiți și răciți peste noapte. Cuptor cu microunde la maxim 10 minute sau până la cald. Pregătiți streusel și presărați peste umplutură.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute sau până când streusel se rumeneste ușor.