Cartofi dulci de două ori coapte cu șuncă

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și întregi 30 rețete în repertoriul dvs., cartofii dulci de două ori coapte cu șuncă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pudră de Chile chipotle, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încearcă Cartofi de două ori coapte cu șuncă și ciuperci, Șuncă și conopidă cartofi copți de două ori, și Cartofi Dulci Umpluți Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți cartofii dulci în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu; sotati ceapa si ardeiul gras rosu pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați șuncă, 1/2 ananasul și pudra de chipotle; se sotează la foc mic până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.
Tăiați cartofii dulci pe jumătate pe lungime și scoateți interiorul, lăsând o coajă subțire. Amestecați cartofii dulci într-un blender sau amestecați într-un castron cu un tocător de cartofi. Amestecați ananasul rămas, nucșoara și scorțișoara în piure de cartofi dulci.
Întoarceți amestecul de piure de cartofi dulci în coji și acoperiți fiecare cu amestec de șuncă.