Cartofi dulci de două ori coapte cu cotlet de porc

Cartofii dulci de două ori coapte cu cotlet de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 361 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, arahide, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc coapte cu cartofi și pere, Cotlet de porc afumat cu cartofi dulci, și Cotlet de porc de struguri prăjiți cu cartofi copți de două ori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.înțepați cartofii dulci cu o furculiță; așezați pe o foaie de folie în cuptor.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 de minute.
Lăsați să se răcească; tăiați o felie pe lungime de-a lungul fiecărui cartof, scoateți interiorul și puneți-l într-un bol de amestecare. Se amestecă sirop de arțar, scorțișoară, boia de ardei, 1/8 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Întoarceți amestecul în cojile de cartofi; acoperiți fiecare cu 1 linguriță de arahide tocate. Aburiți o tigaie de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Coaceți cartofii în tigaie, neacoperiți, timp de 25 de minute.
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper după gust. Ulei de canola cald în tigaie la foc mediu; cotlet saut până fierte prin, aproximativ 4 1/2 minute pe fiecare parte.
Se presară cu rozmarin proaspăt tocat.