Cartofi dulci bătuți cu portocale
Cartofi dulci bătuți cu portocale este o garnitură care servește 8. Pentru 80 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 261 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de sare, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tartă de ciocolată cu glazură Bourbon și frișcă de dovleac , Frișcă de dovleac și Tartă Crumble cu afine cu frișcă de brânză .
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci și 2-1/3 căni de suc de portocale într-o cratiță mare sau un cuptor olandez. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe 35-45 de minute sau doar până când cartofii sunt fragezi.
Scurgeți și puneți într-un castron mare. Piureați cartofii cu zahărul brun, untul, sarea, nucșoara, ghimbirul și sucul de portocale rămas.