Cartofi dulci bătuți cu pere
Cartofii dulci bătuți cu pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.39 pe portie. O porție conține 399 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nuci pecan, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi dulci ' n ' pere, Broccoli, cartofi dulci și pere, și Cartofi Dulci Bătuți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Înțepați cartofii dulci cu o furculiță și coaceți în cuptorul preîncălzit 1 oră sau până se înmoaie.
Curățați cartofii dulci copți.
Se pune într-un castron mediu și se bate până se omogenizează.
Într-o cratiță medie la foc mediu, gătiți ușor perele 10 minute sau până se înmoaie. Procesați perele într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele evaporat, vanilia, zahărul brun și untul.
Se încălzește până se opărește. Se amestecă în cartofii dulci.
Amestecați piureul de pere, scorțișoara, nucșoara, sucul de portocale și nucile pecan în amestecul de cartofi dulci.
Transferați într-un vas mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când se rumenesc ușor.