Cartofi De Tigaie
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și garnitură întreagă de 30? Cartofii de tigaie ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 189 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia, piper, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cartofi De Tigaie, Cartofi De Tigaie, și Cartofi Tailandezi.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți ardeiul roșu, țelina și usturoiul în ulei timp de 2 minute. Se amestecă ciupercile; gatiti 3 minute mai mult. Se amestecă cartoful, boiaua, sarea și piperul; gatiti pana se rumeneste usor.