Cartofi de oaie
Cartofi Sheepherder ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 234 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână lapte, fulgi de pătrunjel, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Rețete similare sunt Micul dejun al păstorului, Micul dejun al păstorului, și Micul dejun al păstorului.
Instrucțiuni
Într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt, strat de cartofi, slănină și ceapă. Într-un castron, bateți ouăle, laptele, sarea, piperul, pătrunjelul și cimbru.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți la 350 de euro timp de 15 minute sau până când ouăle sunt aproape setate.
Se presară cu brânză; coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește și ouăle sunt setate.