Cartofi De Lămâie-Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu lămâie-busuioc. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 2.96 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi noi, piper, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Pui De Busuioc Prăjit, Cartofi De Busuioc, Salată De Prune Frisee, și Pui de lămâie-busuioc cu busuioc Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, bulionul de pui, sucul de lămâie, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i într-un bol de servire.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Adăugați coaja de lămâie și 3 linguri de busuioc. Aruncați bine și garnisiți cu busuiocul tocat rămas.