Cartofi De Cabană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii de cabană. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 383 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de unt, boia de ardei, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Cartofi De Cabană, Cartofi De Cabană, și Cartofi De Cabană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați cartofii, feliați-i și puneți-i într-o oală cu apă pentru a acoperi. Fierbeți cartofii până se înmoaie, apoi scurgeți-i și zdrobiți-i cu 2 linguri de unt.
Adăugați brânza de vaci, ceapa și sarea și piperul după gust. Se amestecă ușor amestecul, apoi se pune într-o caserolă unsă. Punctați cu restul de 2 linguri de unt și presărați cu boia.
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.