Cartofi Cu Carne De Vită Tex-Mex

Cartofi Cu Carne De Vită Tex-Mex
Cartofii cu carne de vită Tex-Mex ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 502 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, carne de vită măcinată, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierce cartofi de mai multe ori cu furculita; loc pe prosop de hârtie cu microunde în cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 11 până la 14 minute sau până se înmoaie, întorcând cartofii și rearanjând la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Lăsați să stea 3 minute.
3
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă ardei iute chipotle, sos de roșii, ardei iute verzi, apă și 1 cană de brânză. Gatiti neacoperit 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; așezați pe farfurii. Puneți cartofii ușor cu furculița. Puneți amestecul de vită peste cartofi; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista