Cartofi Cu Carne De Vită Tex-Mex
Cartofii cu carne de vită Tex-Mex ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 502 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, carne de vită măcinată, amestec de brânză mexicană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce cartofi de mai multe ori cu furculita; loc pe prosop de hârtie cu microunde în cuptor cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 11 până la 14 minute sau până se înmoaie, întorcând cartofii și rearanjând la jumătatea gătitului.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă ardei iute chipotle, sos de roșii, ardei iute verzi, apă și 1 cană de brânză. Gatiti neacoperit 2-3 minute, amestecand ocazional, pana se incalzeste bine.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime; așezați pe farfurii. Puneți cartofii ușor cu furculița. Puneți amestecul de vită peste cartofi; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.