Cartofi cu aragaz lent și pudră dublă de porumb
Slow-aragaz cartofi și dublu-Porumb Chowder este un fără gluten felul principal. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 294 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos worcestershire, bulion de pui cu sodiu redus, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker cartofi și porumb Chowder, Slow Cooker cartofi și porumb Chowder, și Slow Cooker Brânză De Cartofi De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția laptelui evaporat.
Capac; gatiti la foc mic 6-8 ore pana cand cartofii sunt fragede. Chiar înainte de servire, creșteți căldura la o setare ridicată. Se amestecă laptele; acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când praful este fierbinte.