Cartofi Cremoși Mai Sănătoși Au Gratin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cremoși mai sănătoși. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 416 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, făină, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 65%. Rețete similare sunt Cartofi Cremoși Mai Sănătoși Au Gratin, Cartofi Cremoși Gratinați, și Cartofi cremoși gratinați.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 1 litru.
Strat jumătate cartofii în partea de jos a vasului de copt pregătit. Se acoperă cu felii de ceapă și se adaugă cartofii rămași. Condimentează cu sare și piper.
Topiți untul la foc mediu într-o cratiță.
Se amestecă făina și sarea, amestecând constant cu un bici, timp de un minut. Se amestecă laptele. Gatiti pana se ingroasa amestecul.
Adăugați brânza Cheddar și continuați să amestecați până se topește, 30 până la 60 de secunde.
Se toarnă sosul de brânză peste cartofi și se acoperă vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul de brânză clocotește și cartofii sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.