Cartofi copți la foc de tabără

Cartofi copți la foc de tabără
Dacă aveți aproximativ 40 de minute de petrecut în bucătărie, Campfire Baked Potatoes ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap de încercat. Această garnitură are 270 de calorii , 5 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că s-a potrivit. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi copți la grătar la foc de tabără , Cartofi la cuptor la grătar la foc de tabără și cartofi la foc de tabără .

Instrucțiuni

1
Înțepe fiecare cartof de câteva ori peste tot cu o furculiță. Ungeți fiecare cartof cu 1 lingură de unt, apoi înfășurați dublu în folie de aluminiu. Îngropați cartofii în cărbunii încinși. Se lasă să se gătească 30 până la 60 de minute până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 InchPiept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 Inch
Felii Subțiri De PrăjiturăFelii Subțiri De Prăjitură
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista