Cartofi copți de două ori în stil sud-vest
Southwestern Style Twice Baked Potatoes este o rețetă fără gluten cu 8 porții. O porție conține 289 de calorii, 11 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 85 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei gras, ardei jalapeno, lapte și brânză cheddar. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră. Această rețetă este pe placul a 12 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ cartofi dulci umpluți în stil sud-vest, cartofi dulci umpluți în stil sud-vestic și cartofi dulci prăjiți la cuptor - stil sud-vestic.
Instrucțiuni
Gătiți fiecare cartof în cuptorul cu microunde până când este suficient de fraged pentru a-l străpunge cu o furculiță, aproximativ 8 minute. Lăsați cartofii să se răcească, apoi tăiați în jumătate pe lungime.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Scoateți centrul jumătăților de cartofi, lăsând aproximativ 1/2 inch de cartofi în coajă pentru a-și păstra forma.
Pune pielea pe o tavă de copt unsă cu uns și așează cutele într-un bol. Pasați cartofii în vas cu lapte, sare, piper și unt până când sunt omogene sau cât de netede doriți. Se amestecă ardeiul verde și roșu, jalapeno și usturoiul până se distribuie uniform. Pune amestecul în coajele cartofilor.
Presărați brânză și bucăți de bacon deasupra.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit, sau până când brânza începe să se prăjească.