Cartofi copți de două ori

Cartofi copți de două ori ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 386 de calorii . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Un amestec de cartofi la copt, unt, brânză cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi dulci la cuptor cu cârnați de pui și mere și cartofi copți acoperiți cu cremă de pui , Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Corned Beef la cuptor cu varză soată și Cartofi noi la cuptor .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Spălați cartofii și străpungeți-i cu o furculiță. Frecați cartofii cu ulei de măsline și puneți-i pe o tavă cu jeleu sau pe o foaie mare de prăjituri cu margine.
Coaceți cartofii timp de 45 de minute până la o oră sau până când sunt gata.
Scoateți cartofii din cuptor și tăiați-i în jumătate pe lungime. Pus deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Când cartofii sunt suficient de rece pentru a fi manipulați, scoateți pulpa cartofului într-un bol electric mare.
Adăugați laptele, untul, smântâna, brânza, sare de usturoi și sare și piper după gust.
Se amestecă până devine cremoasă. Împărțiți amestecul uniform și turnați-l înapoi în cojile de cartofi. Pune cartofii la cuptor pentru 15 minute.
Se scoate din cuptor si se orneaza cu bacon si ceapa verde.