Cartofi Coapte Cu Sare
Cartofii coapte cu sare necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 183 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, sare kosher, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Picior de miel copt cu sare cu cartofi cu ulei de măsline, și Somon sălbatic la cuptor cu sare, cu roșii a și cartofi.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Înțepați cartofii în mai multe locuri cu o furculiță. Înveliți fiecare cartof cu albus de ou, apoi crustați cartofii complet în sare.
Coaceți cartofii într-o tigaie superficială până se înmoaie când sunt străpunși cu un cuțit ascuțit, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați câtă sare doriți de pe piele înainte de servire.