Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte
Cartofii cu brânză de două ori coapte sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 55 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, brânzeturi colby & monterey jack, pkt. se agită amestec de acoperire condimentat panko n coace și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi Coapte Cu Brânză, Brânză De Două Ori Cartofi Coapte, și Cartofi Cheesy De Două Ori Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate; scoateți centrele într-un castron mediu, lăsând coji groase de 1/4 inch.
Așezați cojile pe foaia de copt.
Combinați amestecul de acoperire, slănina și boiaua într-un castron mediu separat; se amestecă brânza.
Adăugați 3/4 cană amestec de brânză în carnea de cartof împreună cu smântâna și ceapa; se amestecă bine. Lingură în coji de cartofi; se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.