Cartofi Bătuți Cu Mazăre

Cartofi Bătuți Cu Mazăre
Mazăre cartofi biciuit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1052 calorii, 28G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,54 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți cartofi roșii, mazăre, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Cartofi Bătuți, Cartofi Bătuți Cu Mazăre, și Cartofi Dulci Bătuți.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă rece pentru a acoperi cu 3 inci. Sareți apa, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. În timp ce cartofii se gătesc, gătiți mazărea într-o cratiță separată cu apă sărată. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se îndepărtează cu o sită și se răcește pe o foaie de copt. Când cartofii sunt gata, se scurg bine, se împrăștie pe o foaie de copt și se lasă să se răcească câteva minute. Într-o cratiță mică, încălziți 1/2 cană de cremă până ajunge la fierbere, apoi fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați crema într-un blender cu mazărea gătită și piureul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când untul nu mai spumează și devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați usturoiul și gătiți rapid până la aur PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați smântâna rămasă, condimentați, după gust, cu sare și piper și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
8
Apăsați cartofii răciți printr-un ricer sau o moară de alimente în amestecul de unt și usturoi, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
9
Reduceți căldura la minim.
10
Adăugați untul rămas cu linguri, amestecând energic după fiecare adăugare. În acest fel, untul nu se topește într-o baltă de aur. În schimb, formează o emulsie cu cartofii, creând un piure foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EmulsiiEmulsii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Îndoiți piureul de mazăre în piureul de cartofi și reglați condimentele, după cum este necesar. În loc de sare, piureul poate fi condimentat cu puțin parmezan ras, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista