Cartofi aurii și ceapă
Cartofii și ceapa aurii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 268 calorii. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită frunze de pătrunjel cu frunze plate, cartofi noi, câteva crenguțe cimbru și frunze de dafin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ceapă Coaptă Aurie, Petarde și piure cu ceapă aurie, și Ceapă Aurie Savuroasă La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie superficială și gătiți ceapa cu cimbru și dafin timp de 20 de minute până când este foarte moale, apoi ridicați focul la mediu și gătiți încă 5 minute până când sunt lipicioase și aurii.
Adăugați uleiul de măsline în tigaie, împrăștiați cartofii și prăjiți aproximativ 10 minute până devin aurii. Nu vor fi crocante din cauza cepei, dar le doriți moi în jurul marginilor; adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar. Aproximativ 30 de secunde înainte de servire, aruncați pătrunjelul și condimentați.