Cartofi Aburiți Cu Pătrunjel

Cartofi Aburiți Cu Pătrunjel
Cartofii aburiți cu pătrunjel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 92 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, cartofi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi pătrunjeliți cu șofran, Cartofi Aburiti Turnati, și Unt Aburit Cartofi Noi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aburiți cartofii pe un raft cu aburi așezat peste apă clocotită, acoperit, până se înmoaie, 10 până la 15 minute. Aruncați cu unt, pătrunjel și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
ApăApă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista