Cartof Dulce-Cizmar De Mere

Cartof Dulce-Cizmar De Mere
Reteta de cartofi dulci-Apple Cobbler este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 413 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,1 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, scorțișoară măcinată, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cizmar De Cartofi Dulci, Cizmar De Cartofi Dulci, și Cizmar De Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți cartofii dulci de mai multe ori cu o furculiță și așezați-i pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când ați terminat; se răcește ușor. Curățați și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați feliile de mere într - un strat uniform într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; se acoperă cu felii de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă împreună 1 1/2 cani suc de portocale și următoarele 6 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
5
Se toarnă peste amestecul de cartofi dulci. Dot cu 6 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
UntUnt
6
Presărați 1/2 cană de nuci pecan tocate pe o tăietură. Desfaceți 1 piecrust și așezați pe nuci pecan; rulați ușor aluatul piecrust în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de frunze; așezați frunzele peste amestecul de cartofi dulci. Repetați procedura cu restul de 1/2 cană pecan tocat și piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Cartofi DulciCartofi Dulci
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
8
Cuptor cu microunde rămase 2 linguri de unt într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană la 20 până la 30 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
9
Ungeți untul peste crustă și presărați cu 2 lingurițe de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
10
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cald cu frișcă Bourbon, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista