Cartel de porc la gratar cu varza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cart de porc cu varză la grătar. Această rețetă servește 8 și costă 3,39 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine, 79 g de grăsimi și un total de 1037 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită frunze de dafin, sare cușer, muștar integral și mărar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este perfect pentru 4 iulie. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 81%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grilled Jerk Rack of Pork, Grilled Jerk Rack of Pork și Grilled Rack of Pork cu oțet de Sherry Sos BBQ.
Instrucțiuni
Începeți cu o zi înainte: Asezonați generos carnea de porc cu sare, acoperiți și lăsați-o la frigider peste noapte.
Pregătiți și legumele murate cu o zi înainte: aduceți o oală cu apă cu sare la fiert.
Adăugați morcovii și rădăcina de țelină și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Scurgeți și treceți sub apă rece. Aduceți oțetul, usturoiul, jalapeno, frunza de dafin, mărarul, zahărul, 1 lingură de sare și 3/4 de cană de apă la fiert într-o cratiță.
Se ia de pe foc si se adauga morcovul si radacina de telina.
Se lasa sa se raceasca, apoi se transfera legumele si lichidul intr-un recipient si se da la frigider peste noapte.
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare; gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați varza și cidrul și gătiți, amestecând, până când varza devine crocantă și frageda, 10 până la 15 minute.
Scurgeți morcovii murați și rădăcina de țelină; aruncați usturoiul, jalapeno, frunza de dafin și mărar.
Adăugați legumele murate în varză și gătiți 2 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă muștarul și se condimentează cu sare.
Scoateți carnea de porc din frigider și lăsați să stea 30 de minute. Preîncălziți un grătar la mare și lăsați grătarul să se încălzească (pe un grătar cu cărbune, întindeți cărbunii peste jumătate de grătar; pe un grătar pe gaz, preîncălziți arzătoarele pe o parte).
Ungeți carnea de porc cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Prăjiți direct la foc, întorcându-l pentru a se prăji pe toate părțile, aproximativ 15 minute. Treceți în partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 145 de grade F, 45 de minute până la 1 oră.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 5 până la 10 minute, apoi tăiați-l în cotlete și serviți cu varză.