Carpaccio de vită cu hamsii, capere și parmezan

Carpaccio de vită cu hamsii, capere și parmezan
Carpaccio de vită cu hamsii, capere și parmezan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 249 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rulouri de vită cu parmezan, nuci de pin, măsline și capere, Tortelloni cu hamsii și capere, și Spaghete cu capere prăjite și hamsii.

Instrucțiuni

1
Tăiați bine carnea de vită de orice grăsime, țesut conjunctiv și suprafețe oxidate. Cu un cuțit ascuțit, tăiați subțire peste Bob, tăiați 8 felii egale, fiecare aproximativ 1 uncie. Ungeți ușor două foi de pergament sau hârtie de ceară (folosim cercurile de pergament de 9 inci vândute în magazinele de produse de patiserie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
2
Așezați 2 felii de carne de vită una lângă alta pe una dintre foile unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
3
Așezați a doua foaie, cu ulei în jos, peste carnea de vită. Cu un ciocan greu, bate în jos și spre tine, lăsând greutatea ciocanului să aplatizeze carnea. Rotiți pergamentul și continuați să bateți ușor. Pe măsură ce carnea devine mai subțire, folosiți lovituri mai ușoare pentru a evita ruperea sau lovirea prea subțire. Aplatizați suficient pentru a forma un cerc de 9 inci. Țineți pachetul până la lumină pentru a vă asigura că carnea este uniform subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
4
Repetați pentru a face restul de 3 porții. Acoperiți și refrigerați în timp ce pregătiți ingredientele pentru garnitură.
5
Pentru a servi, scoateți foile superioare de hârtie din carnea bătută. Inversați porțiunile de carpaccio pe patru plăci răcite de 9 inci și îndepărtați cu grijă foile de hârtie rămase. Condimentați ușor fiecare porție cu un vârf de sare și câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CarneCarne
SareSare
6
Tăiați fileurile de hamsii pe jumătate pe lungime și aranjați 4 sau 5 bucăți la întâmplare peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
CarneCarne
7
Se presară cu capere și pătrunjel. Folosiți un cojitor de legume pentru a rade bucle mari de parmezan peste fiecare porție. Finalizați cu un strop bun de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
ParmezanParmezan
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
8
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Alte opțiuni de garnitură: omiteți parmezanul și sosul cu muștar puternic Dijon, fie simplu, fie subțiat cu crme frache. Puțin șalotă tăiată mărunt, macerată scurt în suc de lămâie sau oțet, adaugă o scânteie frumoasă și o crocantă răcoritoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
SosSos
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista